Nationale-Nederlanden spaardeposito en spaarrekening

Mocht jij overwegen om een spaardeposito te openen, dan zou je kunnen denken aan het openen van een Nationale-Nederlanden spaardeposito. Met Nationale Nederlanden kies je niet alleen voor een grote naam, maar zeker ook voor een zeer betrouwbare aanbieder. Hier op Spaardeposito.nl lees je alles over een deposito en meteen ook over een Nationale Nederlanden spaarrekening. Tegelijk is dit meteen ook de plek waar je de beste banken op een goede en snelle manier met elkaar kunt vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Nationale-Nederlanden spaardeposito sparen

De vele voordelen van sparen bij Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden spaardeposito

Er kleven nogal wat voordelen aan het openen van een Nationale Nederlanden spaardeposito.

  • Met een Nationale Nederlanden spaardeposito kies je bijvoorbeeld voor een hoge vaste rente. Je kiest dus voor zekerheid. Deze rente is altijd hoger dan wanneer jij jouw spaargeld gewoon op de reguliere spaarrekening zet.
  • Je kunt al een Nationale Nederlanden spaardeposito openen vanaf een bedrag van duizend euro. Het maximale bedrag dat je in kunt leggen is overigens één miljoen.
  • De reviews en ervaringen over een deposito van Nationale Nederlanden zijn erg positief. Zo vinden klanten het prettig dat het openen van een deposito gewoon gratis is en hetzelfde geldt voor het feit dat je altijd eerder kunt stoppen. Hier zijn overigens vaak wel kosten aan verbonden.
  • Zekerheid tot € 100.000 met het Nederlands depositogarantiestelsel
NN sparen voordelen

Depositosparen Nationale-Nederlanden: kies voor een zeer ervaren bank

Kies je voor depositosparen bij Nationale Nederlanden, dan kun je alles zelf gemakkelijk en snel online regelen. Nog een reden waarom mensen kiezen voor juist deze aanbieder is het feit dat NN enorm hoog aangeschreven staat. Nationale Nederlanden is een alom geroemde financiële dienstverlener die vooral bekendheid heeft verworven door het aanbieden van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. Ondertussen maken al meer dan zes miljoen zakelijke en particuliere klanten gebruik van NN. Bovendien krijg je te maken met een zeer ervaren bank, die al meer dan 175 jaar actief is. Nationale Nederlanden maakt overigens onderdeel uit van de NN Group, een internationaal opererend bedrijf.

Maak gebruik van het Nederlandse depositogarantiestelsel

Natuurlijk kun je als je kiest voor een Nationale Nederlanden spaardeposito ook meteen gebruik maken van het bekende Nederlandse depositogarantiestelsel. Dit is belangrijk, want met deze garantie sluit je namelijk al voor een groot deel de risico’s die er altijd zijn uit. Ook een bank kan namelijk failliet gaan. Mocht dat in jouw geval gebeuren en heb je een aanbieder met een depositogarantiestelsel, dan krijg jij jouw spaargeld gewoon terug. Er geldt dan overigens wel een maximum van 100.000 euro. Het depositogarantiestelsel is ook een van de redenen waarom mensen kiezen voor deze manier van sparen en niet voor beleggen. Beleg je jouw geld, dan kun je snel rendement maken op jouw geld. Onderschat echter de risico’s niet, want je kunt namelijk ook zomaar het door jou ingelegde geld verliezen. Een spaardeposito openen is veiliger dus!

Altijd inzicht in je spaargeld met de NN App

Met de NN App is het beheren van je deposito’s gemakkelijker dan ooit. Hier volgt een uiteenzetting over hoe NN depositosparen met de app werkt, inclusief een overzicht van de stappen om een deposito te openen.

Hoe werkt depositosparen bij Nationale-Nederlanden met de app?

De NN App biedt direct inzicht in je deposito’s. Je ziet in de app onder andere de looptijd en de rente van je deposito en kunt via de app eenvoudig nieuwe deposito’s openen. Voordat je een depositospaarrekening kunt openen, heb je een internetspaarrekening bij Nationale-Nederlanden nodig. Aan deze internetspaarrekening kun je vervolgens één of meerdere deposito’s koppelen.

Stappenplan voor het openen van een deposito:

  1. Download eerst de Nationale-Nederlanden App: voor iOS (iPhone / iPad) klik hier of voor Android klik hier
  2. Open de NN App of ga naar mijn.nn als je nog geen internetspaarrekening hebt, en open deze eerst.
  3. Kies het deposito dat je wilt openen binnen de app. Druk op het plusje rechts bovenin het scherm en selecteer ‘Depositosparen’.
  4. Selecteer bedrag en looptijd voor je deposito, binnen de grenzen van €1.000 tot €1.000.000.
  5. Accepteer de voorwaarden om je deposito te openen.
Sparen met NN App

Veelgestelde vragen over depositosparen bij Nationale-Nederlanden

Waarom is NN depositosparen zo populair?

Deposito sparen is zo populair, omdat je door jouw geld voor een bepaalde periode vast te leggen, kunt profiteren van zeer hoge spaarrentes. Meer en meer mensen achten deze manier van sparen veiliger dan wanneer ze gaan beleggen. Daarnaast is Nationale-Nederlanden een bekende naam uit Nederland.

Wordt de veiligheid bij NN sparen gewaarborgd met het depositogarantiestelsel?

Ja, een depositogarantiestelsel bied je extra zekerheid. Met deze garantie krijg je, als een bank bijvoorbeeld failliet verklaard wordt, jouw ingelegde geld terug. Dit tot een maximum bedrag van 100.000 euro overigens.

Waarom kies je voor een Nationale Nederlanden spaardeposito?

Omdat je een deposito opent bij een zeer betrouwbare partner met zeer veel ervaring. Je kunt al een rekening openen vanaf een bedrag van duizend euro en de looptijden zijn vanaf één jaar. Je kunt het deposito, wel tegen kosten, eerder stoppen als daar aanleiding voor is.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, spaar expert
Laatste berichten van Kasper, spaar expert (alles zien)