eToro sparen

Sparen? Dat kan tegenwoordig op heel erg veel verschillende manieren. Vroeger was je verooordeeld tot het parkeren van het spaargeld op de spaarrekening van de eigen bank. Tegenwoordig heb je echter veel meer te kiezen. Je kunt nog steeds kiezen voor een reguliere spaarrekening natuurlijk, je zou echter ook kunnen denken aan het openen van een spaardeposito of je kunt beleggen. Natuurlijk kies je voor die spaarvorm die aansluit bij jouw wensen en voor een manier om zoveel mogelijk rendement te maken op het door jou ingelegde spaargeld. Zoek je een aanbieder met een hoge spaarrente, dan zou je kunnen overwegen om te kiezen voor eToro sparen. Hier op Spaardeposito.nl lees je over de verschillende manieren van sparen en speciaal over eToro sparen.

Vrijblijvend meer informatie

Bekijk de voordelen van eToro

Op welke manieren kun je sparen bij een broker zoals eToro?

Voor we eToro nader belichten, nemen we nog even de verschillende spaarmogelijkheden door. Kies je voor een normale spaarrekening bij jouw eigen of een andere bank dan maak je niet veel rendement op jouw spaargeld. De rentes trekken wel iets aan, ze zijn echter nog steeds laag. Kies je ervoor om jouw spaargeld te beleggen, dan neem je risico´s. Net zo gemakkelijk als je veel geld kunt verdienen, kun jij jouw geld ook kwijt raken. Pas als je genoeg weet over hoe je moet beleggen, pas dan is de kans aanwezig dat je rendement op jouw geld gaat maken. Zekerheid heb je echter nooit. Je kan bij brokers waar je kan beleggen (zoals eToro) steeds vaker je geld dat je niet belegd sparen. Dit kan vaak tegen gunstige rentes.

De voordelen van eToro sparen: rendement uit onbelegd geld

Kies je voor eToro sparen, dan kun je niet kiezen voor een spaardeposito. Toch is eToro sparen aantrekkelijk, omdat de rentes die aangeboden worden hoog zijn in vergelijking met andere aanbieders. De spaarrente van eToro is namelijk hoog. Je haalt meer uit jouw spaargeld met eToro´s rente over het saldo dat je openstaat. Hoe meer geld je op jouw eToro spaarrekening hebt staan, hoe hoger de rente op kan lopen. Kies je voor eToro sparen, dan profiteer je van uitstekende tarieven. Ook kies je bij eToro sparen voor maandelijkse betalingen, want jouw verdiende rente wordt automatisch toegevoegd aan je eToro saldo. Bovendien betekent eToro sparen dat je niet te maken hebt met allerlei verplichtingen. Dat wil zeggen dat de fondsen altijd beschikbaar blijven en dat jij jouw geld op kunt nemen wanneer je wilt.

Voordelen sparen en beleggen eToro
Voordelen sparen en beleggen eToro

eToro sparen is veilig

Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld deposito sparen, dan kies je bij de beste aanbieders standaard voor een deposito garantiestelsel. Belangrijk; want dit staat voor veilig sparen. Ondanks het feit dat je bij eToro geen deposito kunt openen, spaar je er wel altijd veilig. Jouw spaargeld wordt namelijk bewaard op een speciale bewaarrekening bij een erkende kredietinstelling. En mocht eToro onverhoopt failliet gaan, dan is jouw geld wel gewoon beschermd. De kosten waarmee je dan te maken krijgt bestaan slechts uit de repratieringskosten van de gelden.

Spaar met onbelegd geld bij eToro

eToro is een erkende broker. Je kunt echter ook sparen met onbelegd geld. Dat ondertussen miljoenen mensen verdeeld over meer dan honderd landen gebruik maken van de diensten van deze broker, moet toch vertrouwen geven. eToro werkt met een zeer overzichtelijk platform en je hebt de beschikking over duizenden verschillende tools. Je spaart veilig, kunt je via het platform inlezen over beleggen om eventueel zelf te gaan beleggen. eToro is innovatief en kan je dus altijd de hoogste spaarrentes aanbieden. Niet zo gek dus om te kiezen voor eToro sparen.


“Sparen bij eToro kan interessant zijn door de hoge spaarrente.”

Henk-Jan – belegger en spaarder bij eToro

4.6/5 - (7 stemmen)
Kasper, spaar expert