Knab spaardeposito

Ben jij in het bezit van spaargeld en kun je dat voor een periode missen? En wil je profiteren van de hoogste spaarrente? Dan zou je kunnen kiezen voor deposito sparen. Doordat jij jouw geld voor een bepaalde periode vastzet, geniet je van hogere rentes dan wanneer jij jouw geld op de spaarrekening van jouw eigen bank zet. Wil jij ook een deposito openen, dan heb je wat betreft de aanbieders behoorlijk wat te kiezen. Er zijn aanbieders in binnen- en buitenland. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Knab spaardeposito. Hier op Spaardeposito.nl kun je alles lezen over een Knab spaardeposito en kun je meteen ook een deposito van Knab vergelijken met andere aanbieders. Op die manier maak je dus de beste keuze.

Knab spaardeposito: de voordelen op een rij

Kies je voor een spaardeposito, dan zet jij jouw geld voor een bepaalde periode vast. In ruil kun je profiteren van hoge spaarrente. Kies je voor een Knab spaardeposito, dan profiteer je altijd van een vaste hoge rente. Je kunt bij deze bank al een deposito openen voor een bedrag van duizend euro. Bijzonder is wel dat je met een Knab spaardeposito zelf de einddatum kunt bepalen. Zo kun je dus erg gericht sparen voor bijvoorbeeld een vakantie. Wil je een Knab spaardeposito openen, dan moet je overigens wel in het bezit zijn van een Knab Plus rekening. Bij een Knab deposito is het bovendien zo dat hoe langer je spaart, hoe hoger de rente wordt.

Uitstekende reviews en ervaringen Knab deposito

De reviews en ervaringen over een Knab spaardeposito zijn lovend. Vooral het fit dat je zelf een einddatum kunt bepalen wordt als een sterk punt omschreven, zoals ook de relatief lage inleg veel mensen aanspreekt Knab is overigens een Nederlandse online bank die in 2012 is opgericht. In eerste instantie werkte de bank op de licentie van de Aegon Bank. Het hoofdkantoor van Knab vind je overigens in Amsterdam, waar rond de 500 mensen werken. Ondertussen heeft de bank rond de 350.000 klanten, waaronder heel erg veel zzp’ers. Knab is overigens een palindroom van het woord bank.

Extra zekerheid met een depositogarantiestelsel

Kies je voor een Knab spaardeposito, dan kies je uiteraard meteen ook voor een depositogarantiestelsel. Met deze garantie ben je verzekerd dat jij jouw ingelegde geld gewoon terugkrijgt als de bank failliet gaat. Overigens geldt dan wel een maximum bedrag van 100.000 euro. Mensen die kiezen voor deposito sparen, beschouwen het depositogarantiestelsel als een belangrijk voordeel van het openen van een deposito. Mensen kiezen daarom steeds vaker voor een deposito in plaats van dat ze met hun spaargeld gaan beleggen. Beleggen lijkt gemakkelijk en dé manier om snel rendement op jouw geld te maken. Er kleven echter zeker ook risico’s aan. Je kunt inderdaad snel geld verdienen, je kunt even zo goed ook zomaar een deel van jouw geld verliezen.

Waarom kies je voor deposito sparen?

Kies je voor deposito sparen, dan zet jij jouw geld voor een bepaalde periode vast tegen een hogere spaarrente. Mocht jij dus spaargeld hebben en kun je dat voor een langere periode missen, dan is dit een perfecte manier om te sparen en zo een mooi rendement te maken op dat geld.

Waarom open je een Knab spaardeposito?

Open je een deposito bij Knab, dan kun je – heel bijzonder- zelf de einddatum bepalen. Zo kun je dus heel gericht sparen voor bijvoorbeeld een vakantie. Ook de minimuminleg is met duizend euro erg aantrekkelijk en laagdrempelig. Het openen van een deposito kan heel snel en gaat volledig online.

Waarom is een depositogarantiestelsel zo belangrijk?

Met een depositogarantiestelsel kies je voor extra veiligheid en ban je risico’s uit. Mocht een bank namelijk omvallen, dan ben je met deze garantie verzekerd van het feit dat jij jouw ingelegde geld gewoon terugkrijgt. Wel tot een maximaal bedrag van 100.000 euro.

5/5 - (9 stemmen)
Kasper, spaar expert