Centraal Beheer spaardeposito

Dat steeds meer mensen kiezen voor een Centraal Beheer spaardeposito, is niet zo verwonderlijk eigenlijk. Kies je voor een spaardeposito, dan zet jij jouw geld voor een bepaalde termijn vast, tegen een hoge spaarrente. Kiezen voor een Centraal Beheer spaardeposito lijkt een goede keuze. De reviews en ervaringen zijn lovend en met Centraal Beheer kies je voor een zeer betrouwbare aanbieder. Of een Centraal Beheer spaardeposito ook voor jou de beste aanbieder is? Dat kun je zelf ontdekken hier op Spaardeposito.nl, door de verschillende aanbieders gewoon met elkaar te vergelijken.

Centraal Beheer spaardeposito: de RenteVast rekening

Wanneer je kiest voor een spaardeposito van Centraal Beheer, dan kies je voor de RenteVast rekening. Deze naam zegt alles. Gedurende de looptijd geniet je van een vaste rente en die rente ligt beduidend hoger dan wanneer jij jouw spaargeld op de spaarrekening van jouw bank zet. Bj Centraal Beheer spaardeposito kun jij jouw geld voor 1 jaar vastzetten, je kunt ook kiezen voor een veel langere periode van bijvoorbeeld twintig jaar. Als je van plan bent een deposito bij Centraal Beheer zou openen, dan kun je via de website van deze aanbieder meteen zien wat het eindbedrag precies zal zijn. Centraal Beheer keert elke maand de verdiende rente uit en het openen van een deposito is bovendien erg gemakkelijk en kan gewoon online.

Hoge spaarrente als je kiest voor een Centraal Beheer deposito

De mensen die al gebruik maken van een Centraal Beheer, zijn zeer tevreden met Centraal Beheer. De reviews en ervaringen liegen er wat dat betreft niet om. Centraal Beheer heeft dan ook een goede naam hoog te houden. Het bedrijf bestaat al ruim 110 jaar en behalve voor een spaardeposito kun je bij Centraal Beheer bijvoorbeeld ook de auto verzekeren en een hypotheek afsluiten. Kies je voor een Centraal Beheer spaardeposito dan weet je zeker dat er altijd sprake is van een hoge spaarrente en dat je altijd kunt rekenen op een meer dan uitstekende service. De klantenservice liegt er ook al niet om en het bedrijf is bekend geworden om de slogan ‘Even Apeldoorn Bellen’ gecombineerd met hilarische reclamespots.

Extra veiligheid en zekerheid met een depositogarantiestelsel

Open je een spaardeposito bij Centraal Beheer, dan kies je bovendien voor veiligheid met een depositogarantiestelsel. Belangrijk, want mocht een bank bijvoorbeeld failliet gaan, dan krijg je het door jou ingelegde geld terug. Er geldt dan overigens wel een maximum van 100.000 euro. Het is dus altijd verstandig om te kiezen voor een aanbieder die met een dergelijke garantie werkt. Precies deze garantie is ook een reden waarom mensen steeds vaker de voorkeur geven aan deposito sparen afgezet tegen beleggen. Beleggen is een manier om snel rendement op jouw spaargeld te maken. Aan de andere kant zijn de risico’s ook groot. Je kunt zeker als je niet voldoende kennis van zaken hebt zomaar een groot deel van jouw ingelegde spaargeld verliezen. Daarom is deposito sparen en profiteren van hoge spaarrente een prima idee.

Bronnen voor deze pagina:

Wat wordt bedoeld met een spaardeposito?

Kies je voor een spaardeposito, dan zet jij jouw spaargeld voor een langere periode vast en profiteer je van een hogere spaarrente. Tussentijds opnemen is vaak niet mogelijk, mits je bereid bent om een boete te betalen. Je krijgt bij een deposito wel altijd te maken met een minimum inleg.

Waarom kiezen voor een Centraal Beheer spaardeposito?

Een spaardeposito openen bij Centraal Beheer is een goed idee. Centraal beheer heeft namelijk ene uitstekende naam en ook de reviews en ervaringen zijn uitstekend te noemen. De spaarrente is hoog en de klantenservice wordt door de klanten als zeer goed omschreven.

Waarom bestaat er een depositogarantiestelsel?

Met een depositogarantiestelsel kies je voor extra zekerheid en veiligheid. Mocht een bank namelijk failliet gaan, dan krijg je door deze garantie gewoon jouw spaargeld terug. Wel geldt de garantie tot een maximum bedrag van 100.000 euro.

4.9/5 - (22 stemmen)
Kasper, spaar expert