CA Auto Bank spaardeposito en spaarrekening

CA Auto Bank biedt aantrekkelijke spaardeposito’s in Nederland met een jaarlijks bruto rendement dat varieert van 3,45% tot 3,55%, afhankelijk van de looptijd van het deposito, die kan variëren van 12 tot 60 maanden. Deze deposito’s zijn bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar een veilige manier om hun spaargeld te laten groeien met een gegarandeerd rendement.

of open gratis een spaarrekening

Hoe interessant is sparen in het buitenland, zoals bij CA Auto Bank?

De belangrijkste kenmerken van deze spaardeposito’s zijn onder andere:

  • Geen kosten voor het openen, beheren en sluiten van een rekening.
  • Een maximale storting van 100.000 euro per klant.
  • De mogelijkheid om de deposito’s volledig online te beheren via de Raisin Platform app​.

Buitenlandse spaarmogelijkheden, zoals aangeboden door CA Auto Bank via het spaarplatform Raisin, trekken Nederlandse spaarders aan met hogere rentetarieven dan wat doorgaans beschikbaar is bij Nederlandse banken. De spaardeposito’s van CA Auto Bank bieden een aantrekkelijke optie voor diegenen die hun spaargeld voor een bepaalde periode willen vastzetten, met rentetarieven die concurrerend zijn binnen de Europese spaarmarkt​​.

CA Auto bank spaardeposito spaarrekening

Waarom kiezen voor een CA Auto Bank spaardeposito?

  1. Concurrerende rentetarieven: Met rentetarieven die concurreren met de beste in de markt, biedt CA Auto Bank een aantrekkelijk rendement voor uw spaargeld.
  2. Flexibiliteit in looptijden: Met looptijden variërend van 12 tot 60 maanden kunt u kiezen wat het beste bij uw spaardoelen past.
  3. Veiligheid: Uw spaargeld valt onder het Europees depositogarantiestelsel, waardoor uw spaargeld tot 100.000 euro per persoon beschermd is.
  4. Gemak: Het volledige proces, van het openen van een rekening tot het beheren van uw deposito, kan online worden gedaan via de Raisin app.

Het is belangrijk om te overwegen dat deze deposito’s niet tussentijds opvraagbaar zijn zonder financiële consequenties. Dit betekent dat u bereid moet zijn om uw geld voor de volledige termijn vast te zetten om het genoemde rendement te behalen​.

Veelgestelde vragen

Wat is een spaardeposito?

Een spaardeposito is een spaarrekening waarop u voor een vastgestelde termijn een vast bedrag stort. U ontvangt hierover een vooraf overeengekomen rente.

Valt mijn spaargeld onder het depositogarantiestelsel?

Ja, spaargeld bij CA Auto Bank valt onder het depositogarantiestelsel tot een bedrag van 100.000 euro per persoon.

Kan ik mijn spaardeposito voortijdig opnemen?

Over het algemeen kunt u uw spaardeposito niet voortijdig opnemen zonder financiële consequenties. Het is belangrijk dit te verifiëren bij het openen van een rekening.

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd?

Aan het einde van de looptijd ontvangt u uw oorspronkelijke inleg plus de opgebouwde rente.

Hoe kan ik een spaardeposito bij CA Auto Bank openen?

U kunt een spaardeposito bij CA Auto Bank openen via het spaarplatform Raisin, volledig online.

Wat zijn de voordelen van sparen bij een buitenlandse bank?

Sparen bij een buitenlandse bank kan hogere rentetarieven bieden dan nationale banken en geeft toegang tot verschillende spaarproducten.

Is er een minimum- of maximuminleg voor een spaardeposito?

Ja, de minimuminleg is gewoonlijk 10.000 euro en de maximuminleg is 100.000 euro.

Hoe veilig is mijn geld bij CA Auto Bank?

Uw spaargeld is veilig tot 100.000 euro per persoon onder het depositogarantiestelsel, beheerd door de Italiaanse financiële toezichthouder.

Ben je hiermee geholpen?
Kasper, spaar expert
Laatste berichten van Kasper, spaar expert (alles zien)