Alior Bank spaardeposito en spaarrekening

Alior Bank is een Poolse bank die bekend staat om zijn innovatieve financiële producten en diensten. Opgericht in 2008, biedt het een breed scala aan bankdiensten, waaronder spaar- en betaalrekeningen, creditcards, leningen, hypotheken, beleggings- en verzekeringsproducten, leasing, schatkistproducten, financiering voor handelsplatformen, en diensten voor de agribusiness. Alior Bank bedient zowel individuele klanten als bedrijven, waarbij het traditionele bankprincipes combineert met innovatieve oplossingen. Dit heeft de bank in staat gesteld om zijn marktpositie te versterken en nieuwe richtingen voor de ontwikkeling van de Poolse bankensector te bepalen​​​​.

of open gratis een spaarrekening

Poolse bank met ambities

Alior bank Spaardeposito spaarrekening

Alior Bank heeft een uitgebreid netwerk van filialen en biedt ook internetbankieren en mobiele bankdiensten aan via de Alior Mobile app, waarmee klanten op een veilige, snelle en handige manier toegang hebben tot hun rekening​​. Het bedrijf is genoteerd aan de Warschause effectenbeurs sinds 14 december 2012 en maakt deel uit van de PZU S.A. Groep, die 31,91% van de aandelen bezit. Andere aanzienlijke aandeelhouders omvatten Nationale-Nederlanden OFE (9,40%), Allianz OFE (8,83%), en Generali OFE (5,48%)​.

Sparen bij Alior Bank

Op het gebied van spaardeposito’s biedt Alior Bank verschillende mogelijkheden voor klanten om te sparen, waaronder promoties die hogere rentepercentages bieden voor nieuwe middelen tot 100.000 voor een periode van vier maanden. Er zijn ook kansen om bonussen te verdienen door bepaalde bankproducten te openen of te gebruiken​​. Als Nederlander kan je via Raisin sparen bij Alior.

Veelgestelde vragen

Wat is Alior Bank?

Alior Bank is een Poolse retailbank die een breed scala aan financiële producten en diensten biedt aan individuele en zakelijke klanten. Je kan als Nederlander via Raisin bij Alior Bank sparen.

Wanneer is Alior Bank opgericht?

Alior Bank is opgericht in 2008.

Biedt Alior Bank online bankdiensten aan?

Ja, Alior Bank biedt zowel internetbankieren als mobiele bankdiensten via de Alior Mobile app.

Heeft Alior Bank speciale spaardeposito aanbiedingen?

Ja, Alior Bank heeft promoties die hogere rentepercentages bieden voor nieuwe middelen tot 100.000 zł voor een beperkte tijd.

Wie zijn de grootste aandeelhouders van Alior Bank?

De grootste aandeelhouders zijn de PZU S.A. Groep, Nationale-Nederlanden OFE, Allianz OFE, en Generali OFE.

Is Alior Bank genoteerd aan de beurs?

Ja, Alior Bank is sinds 14 december 2012 genoteerd aan de Warschause effectenbeurs.

Wat maakt Alior Bank uniek?

De combinatie van traditionele bankprincipes met innovatieve oplossingen en een sterke focus op klanttevredenheid maakt Alior Bank uniek.

Hoe kan ik een rekening openen bij Alior Bank?

Nederlanders kunnen via het spaarplatform Raisin gemakkelijk een spaarrekening of depositorekening openen.

Ben je hiermee geholpen?
Kasper, spaar expert
Laatste berichten van Kasper, spaar expert (alles zien)