Scalable Capital sparen

Sparen kan op verschillende manieren. Zo kun je gewoon kiezen om jouw spaargeld op de spaarrekening van jouw eigen bank te zetten. Je kunt ook gaan beleggen terwijl ook steeds meer mensen besluiten om te kiezen voor deposito sparen. Wat eveneens een mogelijkheid is, is sparen bij een broker. Doe je dat, dan loop je niet de risico’s de je bij beleggen hebt, maar profiteer je wel van altijd de hoogste spaarrente. Lees hier op Spaardeposito.nl alles over Scalable Capital sparen en wat de voordelen van het op deze manier sparen precies kan zijn. Doe er je voordeel mee!

SpaarrenteVoordelen
Inleg € 10.000:
2,3%
per kwartaal


of meer info
Scalable Capital sparen
✅ Bank in Duitsland
✅ Variabele rente
✅ €230,- rendement
✅ Garantie tot € 100000
Meer info en voorwaarden
Advertenties. Controleer bij de aanbieders altijd het actuele rentepercentage en de voorwaarden. Rendement is een benadering en kan afwijken van het werkelijke rendement.

Scalable Capital en de hoogste spaarrente

Scalable Capital sparen? Laten we eerst eens kijken naar wat Scalable Capital je precies kan bieden. Met deze broker kun je heel eenvoudig zelf gaan beleggen. Alles werkt heel handig en via één duidelijk platform. De broker is geschikt voor zowel de ervaren als de beginnende belegger en je kunt beleggen via het web, maar daarnaast ook gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke app. Met Scalable Capital kun je zelf jouw eigen financiële toekomst bepalen en je kunt er handelen in ETF’s, fondsen, crypto’s en ook derivaten. Deze online broker maakt beleggen in elk geval heel gemakkelijk. Het bedrijf is ontstaan in 2014 en heeft tegenwoordig kantoren in München, Berlijn en ook in Londen.

Scalable Capital sparen is veiliger dan beleggen

Behalve bovengenoemde, kun je ook Scalable Capital sparen. Je belegt dan dus niet met jouw ingelegde geld, maar profiteert wel van een zeer hoge spaarrente. De rente bij Scalable Capital rente is altijd hoger dan wanneer je jouw spaargeld parkeert op een reguliere spaarrekening. Veel mensen denken dat door met hun spaargeld te beleggen, ze snel winst kunnen maken. Dat is zeker ook mogelijk. Onderschat aan de andere kant niet het risico. Je kunt ook zomaar een deel van jouw ingelegde geld verliezen. Beleggen is namelijk nooit zonder risico’s.

De voordelen van een spaardeposito

Veel mensen kiezen dus voor sparen bij een broker of kiezen voor deposito sparen. Bij deze manier van sparen leg jij jouw spaargeld voor een langere periode in, tegen een vooraf vaststaande en hoge spaarrente. Op deze manier loop je weinig risico’s en profiteer je wel van de hoogste rente. Kies je voor en deposito, kies dan wel altijd voor een aanbieder die werkt met een depositogarantiestelsel. Je hebt dan de garantie dat jij bij het faillissement van jouw bank, jij jouw ingelegde geld gewoon terugkrijgt. Wel geldt in de meeste gevallen een maximum van 100.000 euro. Met een depositogarantiestelsel sluit je risico’s uit.

Kies voor sparen bij een broker

En zo kun je dus op tal van verschillende manieren met jouw spaargeld omgaan. Kies altijd voor die vorm die bij jou past. En laat je helpen door gebruik te maken van Spaardeposito.nl. Hier krijg je alle relevante informatie en bovendien kun je hier de verschillende aanbieders van deposito sparen snel en goed met elkaar vergelijken. Op basis daarvan maak jij de voor jou beste keuze. En dat zou zomaar eens sparen bij een broker kunnen zijn.


Wat is het voordeel van Scalable Capital sparen?

Sparen bij een broker is in de eerste plaats veilig. Dit in tegenstelling tot beleggen, waarbij je ook geld kunt verliezen. Bovendien profiteer je bij deze manier van sparen ook nog eens van altijd de hoogste spaarrente. Vele hoer in elk geval dan wanneer je kiest voor sparen bij jouw eigen bank.

Wat wordt bedoeld met deposito sparen?

Kies je voor deposito sparen, dan zet jij jouw spaargeld voor een bepaalde periode vast. Hoe langer je dit doet hoe hoger in negen van de tien gevallen de spaarrente wordt. De rente is in elk geval altijd hoger dan bij een spaarrekening. Overigens kun je vaak niet tussentijds jouw geld opnemen, mits je bereid bent een boete te betalen.

Waarom is het depositogarantiestelsel belangrijk?

Kies je voor het depositogarantiestelsel, dan sluit je bepaalde risico’s uit. Gaat een bank of een broker bijvoorbeeld failliet, dan krijg jij jouw geld gewoon terug tot een maximum van 100.000 euro. Precies om die extra veiligheid wordt deposito sparen steeds meer populair.

5/5 - (9 stemmen)
Kasper, spaar expert
Laatste berichten van Kasper, spaar expert (alles zien)